Film

In samenwerking met “Dekijkhut” behoren ook filmproducties tot de mogelijkheden. Van highspeed tot timelapse, onderwater tot in de lucht,…de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wie en wat is Dekijkhut?

profielFRANK

Bioloog Frank Resseler combineert binnen De Kijkhut twee passies: film en natuur.  Als kind deed hij al niets liever dan mensen te overtuigen van hoe mooi onze beestjes wel niet zijn. Na zijn studies vond hij een manier om zoveel mogelijk mensen te raken met beelden van onze inheemse natuur. Natuur van bij ons helemaal tot bij jou in de zetel of bureaustoel!

Dekijkhut heeft als missie de kijker mee op safari te nemen in eigen land. Onbekend is onbemind en er is geen beter medium dan film om iemand zijn respect voor streekeigen natuur te laten herontdekken. We maken eigen producties maar bieden ook onze databank aan om zo andere productiehuizen te voorzien van HD natuurshots uit eigen land.

Frank was ook een van de experten bij het succesvolle programma “Wild van dieren” op VTM. Hij nam voornamelijk de insectenwereld en de herpetofauna voor z’n rekening.